Lessen


Ook voor dressuur-, spring-, men- en longeerlessen kunt u bij ons terecht. Wij werken met eigen instructeurs die allen een andere achtergrond hebben en daardoor een compleet pakket kunnen aanbieden. Zo werken we met Orun-gediplomeerden en hebben we een gecertificeerd instructeur Centered riding in dienst. Brigitte is ORUN-gediplomeerd en heeft een achtergrond als coach 'krachtgericht werken'. Ze is zelf actief in de mensport.

Volwassenen of kinderen kunnen bij ons op hun eigen paard of paard van onze accommodatie (leren) paardrijden of mennen. Beoogd wordt het bereiken van een eerlijke en degelijke basis van waaruit aan verdere doelen gewerkt kan worden. Alles met respect voor het karakter en de mogelijkheden van paard en ruiter. Dit betekent dat elke ruiter en elk paard bij ons welkom is. Het belangrijkste is motivatie en inzet!

De lessen op paarden van onze accomodatie worden alle kleinschalig uitgevoerd, d.w.z. dat er in de praktijk vaak maar 2-4 personen in een les zitten. Regelmatig organiseren we voor de lessers interessante activiteiten en clinics, zoals een introduceedag of speciale zitlessen. Ook is er voor de lessers tot 15 jaar elke zomer een kamp en hebben we in de schoolvakanties vaak meerdere activiteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail of de contactgegevens zoals vermeld.

stichting veilige paardesport